dijous, 11 de juny del 2015

NOVA CRIDA SOLIDÀRIA: CAP NEN SENSE ESMORZAR.... I COTXET DE NADÓ



Fa uns mesos ja us vàrem explicar que la nostra escola s'havia incorporat a la campanya solidària de Cáritas ESCOLES AMB COR.
Avui us volem tornar a demanar la vostra col.laboració en un projecte "Cap nen sense esmorzar" juntament amb la Fundació de La Caixa.


"Per fer que tots els infants tinguin una alimentació adequada
Moltes famílies de casa nostra no poden facilitar als fills una alimentació correcta. Per exemple, una cosa tan indispensable i bàsica com un esmorzar saludable resulta en molts casos inaccessible. Per als infants de 0-3 anys, cal que en aquesta època de creixement tinguin una alimentació adequada que contingui tots els nutrients necessaris per a un bon desenvolupament.


A causa de la conjuntura econòmica actual, aquest problema està afectant llars que fins ara tenien una estabilitat raonable i que, inesperadament, s’han trobat en una situació de pobresa sobrevinguda. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem contra aquest problema greu que afecta milers de persones a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills actuant sobre les necessitats més bàsiques.

Amb una inversió anual de 50 milions d’euros, l’Obra Social ”la Caixa” ha atès fins ara més de 13.000 nens i nenes, però n’hem d’ajudar molts més. Per exemple, només cal 1,20 € perquè un nen pugui tenir accés a un esmorzar saludable. Amb tan sols 1 € estaràs ajudant a canviar aquesta situació que afecta els més fràgils. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, ho podrem fer possible.

Perquè tots els infants haurien de tenir accés a l’alimentació necessària per créixer sans"
Així doncs a la porteria de l'escola recollirem: 
·        LLET
·        CACAU EN POLS (TIPUS COLACAO, NESQUIK)
·        GALETES
AHHHHH!!!! i des de Càritas també ens demanen un cotxet de nadó i un de segona edat.
Moltes gracies a tots!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS