dimarts, 25 de gener del 2011

Els alumnes de 4art. de Primària participen al "Projecte Comarques"

 El Projecte Comarques pretén que els alumnes coneguin més profundament diferents aspectes de la seva comarca: llegendes, gastronomia, entorn social i natural i festes populars i que arribin a descobrir aquests mateixos aspectes d’altres comarques de Catalunya.

Durant tot el projecte, els alumnes estaran acompanyats per en Rovelló, personatge que dinamitzarà el projecte i presentarà totes les activitats als alumnes. Cada vegada que un grup-classe acabi una activitat, en Rovelló els enviarà per correu electrònic una peça del trencaclosques de Catalunya. El mapa s’anirà completant a mesura que s’avanci en el projecte.

Activitats
Les activitats que formen el projecte tenen tres etapes: una primera part on cada escola fa una aportació relacionada amb l’activitat proposada, una segona part cooperativa que cal dur a terme fent un seguiment de les aportacions dels altres participants i unes activitats de seguiment a l’aula que permeten elaborar un dossier de l’alumne o murals col•laboratius a l’escola.
Presentació del alumnes de 4 art. de Primaria 

Som el curs de 4t de primària de l’escola Bienaventurada Virgen María. La nostra escola està al carrer Copèrnic 55 al barri de Sarrià-Sant Gervasi. La fundadora de la nostra escola és Mary Ward, i aquest any celebrem el 400 aniversari.

A la classe som 24 alumnes, 18 nenes i 6 nens. 13 nenes de la classe pertanyen a l’equip de bàsquet, i la setmana vinent comencen la lliga.

Alguns nens de la classe amb els nens de 5è formen un dels equips de futbol de l’escola, i també estan a punt de començar la lliga. Altres nens participen en altres activitats de l’escola com tennis, dansa…

Des de ben petits estudiem alemany, i a 5è comencem l’anglès.

Aquest any veurem com és participar en el projecte comarques, esperem gaudir i aprendre moltes coses.

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS