dimarts, 4 de juny del 2013

GRAN ÈXIT DEL DIA FAMÍLIA-ESCOLA! Primera part!!!

Aquest cap de setmana, a l'escola hem celebrat el dia més divertit i multitudinari que vivim cada any alumnes, pares, professors i comunitat religiosa!!!

Balls, jocs, cançons, manualitats, esport, riures, converses, exhibicions..... un munt d'activitats que van omplir l'escola divendres tarda i dissabte fins a gairebé la nit...... us deixem les primeres imatges d'aquests gran dia!!! Aviat n'anirem publicant moltes més.... esperem les vostres fotografies! 


(Ah, i gràcies a les noves fotos del professor Pere Olivella, hem pogut ampliar la galeria d'imatges de l'article de la festa de Sant Jordi....)






 La Cristina, tutora de 1er de Primària, i el Dani, responsable de les extraescolars, es van convertir en models per als nostres artistes!!!!



Els nens i nenes de 4art de Primària ens van presentar el seu ball i ens van cantar la cançó homenatge a Mary Ward, fundadora de l'escola!!!



I no podem deixar de fer una menció als nostres tres Danny Suco (el Juan, el Curro i el Sergi), protagonistes del gran ball de Grease que juntament amb unes magnífiques Sandys ens van fer ballar a tots!!







Un dels tallers que van tenir més èxit va ser el dels balls indis..... pares, mares i moltes nenes van gaudir seguint aquests ritmes tan divertits!



Va ser un dia esplèndid, i com no podia faltar en un dia de Família Escola, la calor i el sol van tenir el seu protagonisme! Sort dels tendals!!!




Va ser molt divertit veure les nenes de l'extraescolar de HIP HOP ballant la seva super treballada coreografia!!! FELICITATS....... pq les mares que per les tardes fan gimnàstia, es van quedar molt lluny de la super actuació infantil!!!



Però les mares "esportistes" no es van voler perdre la foto amb les "entrenadores" Rose i Mari!!! Va ser molt divertit!!!!

I no podem oblidar el Taller Solidari, amb peces precioses fetes durant aquest curs per alumnes de l'escola en un taller dirigit pels professors Marta Cerezuela i Pere Olivella, i que es van vendre amb un gran objectiu: ajudar als altres!!














MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU AJUDAT A FER D'AQUEST UN GRAN DIA!!!!

1 comentari:

  1. Felicitats!! un dia preciós, un plaer formar part de tot això. Gran feina AMPA!!
    Dani ;-)

    ResponElimina


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS