dimecres, 30 d’octubre del 2013

CAMPANYES SOLIDÀRIES........1ORIGAMI1EURO



Aquests dies els nostres nens i nenes han arribat a casa amb un sobre dins del qual hi ha un paper que serveix fer una figura d'Origami! 

Es tracta del projecte solidari 1origami1euro que ens arriba des de la Fundació Mútua General de Catalunya que  té l’objectiu de promoure accions en benefici de la societat, especialment de foment de la salut i hàbits saludables, i aquest any, especialment cru per la crisi econòmica, vam decidir engegar un projecte destinat a ajudar econòmicament alguna entitat que compartís aquest mateix criteri.
En aquest context, casualment un company ens va explicar la llegenda de les 1.000 grues, traslladant-nos i fent-nos interioritzar l’emoció d’un desig tan profund: com el desig altruista de les persones d’ajudar als altres podia materialitzar-se sense necessitat de diners!
Per què no ajuntar els dos conceptes per una bona causa? “1 origami 1 euro” és la nostra iniciativa per incentivar aquest desig, que en aquests temps tan difícils es manifesta més necessari que mai. Per cada grua que rebem, donarem un euro en benefici de La Marató de TV3x. Així de senzill.


I si tot i les explicacions que ens donen al sobre no sabem fer una grulla, els nostres nens poden demanar consell al seu professor Pere, un gran expert en el tema tal i com ens va quedar clar en aquest post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS