dijous, 30 de gener del 2014

TOT ASSAJANT CYRANO.... A LA SALA D'ACTES DE LA NOSTRA ESCOLA!! NO US HO PODEU PERDRE!




Des de l’AMPA ens plau comunicar-vos la nova proposta cultural que tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de febrer a les 18h a la Sala d’Actes de l’Escola. 
Es tracta d’una sola sessió de l’obra de teatre  
TOT ASSAJANT CYRANO, o el dia que l’actriu va arribar massa aviat
 espectacle dirigit i interpretat pels reconeguts actors Rosa Gàmiz i Oriol Broggi. 


Aquesta obra, que s’ha pogut veure en sales tan importants com el Poliorama de Barcelona, és una oportunitat única per gaudir “a casa nostra” i amb els nostres fills d’un interessant i educatiu espectacle que ens ajudarà a tots a conèixer i entendre una mica més les interioritats d’aquest món tan màgic i desconegut com és el teatre. 
Disposem únicament de 368 entradesQUE NO SÓN NUMERADES, i que tenen un cost de només 6€. Aquestes les podreu adquirir únicament durant tota la setmana que ve, és a dir, del dilluns 3 de febrer al 7 de febrer de 8.45 hores a les 9.30 hores a l’entrada de l’escola pel carrer Copèrnic. Penseu que tots els nens, als que també va dirigida l’obra, paguen entrada!
Pel que fa a l’argument de l’obra us podem avançar que tracta d’una actriu que arriba massa aviat al teatre on actua aquell dia. Allà s’hi troba l’encarregat i junts comencen a parlar de tots els elements que calen per fer un muntatge teatral: dels procediments que cal seguir per aixecar una peça, dels nervis, de l’emoció de preparar una obra, de l’empatia que demanen els personatges, de la il.lusió de presentar els treballs i de la gratitud dels aplaudiments. Al final acabaran representant junts escenes del clàssic “Cyrano de Bergerac”. 
No us perdeu aquesta gran proposta, i no us adormiu en l’adquisició de les entrades, que ja se sap que quan les coses són bones i interessats volen.... 
No fem esperar més en Cyrano! Us esperem a tots el pròxim dissabte dia 22 de febrer a les 18 hores a la Sala d’Actes de l’escola!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS