dimarts, 15 de desembre del 2015

JORNADA SOBRE DRETS HUMANS AL COL.LEGI D'ADVOCATS DE BARCELONA


El passat dijous 1o de desembre, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar una jornada sobre els drets humans per a estudiants de cinquè i sisè de primària amb motiu del Dia dels Drets humans.


L'objectiu era que coneguessin els drets que es recullen en la Declaració Universal dels drets humans i aprendre quins drets i deures tenen com a nens.

L'acte, del que els nens i nenes de 5è i 6è de primària de la nostra escola en van ser protagonistes destacats, va comptar amb la participació de la vicepresidenta del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Rosa Mª Barberà, el president de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya (Anue), Eduard Sagarra, de la il·lustradora Roser Capdevila, creadora de les famoses "Tres bessones", i que va realitzar una interessantíssima xerrada, així com del periodista i presentador de l'informatiu Info-K de TV3, Jordi Gil.

Durant l'acte, al que van assistir altres escoles, va llegir un conte la Irene de 5è de primària, i va recollir un premi en Santi Cases de 6è!!! Moltes felicitats!!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS