dimarts, 8 de novembre del 2016

PROJECTE "SCHOLAS CIUDADANÍA" A 3er i 4t DE L'ESO



Els alumnes de 3r i 4t de l'ESO aquesta setmana fan un projecte molt engrescador "Scholas Ciudadanía", un projecte que es va iniciar a Amèrica i que ara ha arribat a Europa. 

Barcelona participa amb 15 escoles seleccionades entre les quals es troba la nostra, Mary Ward Barcelona. 

Ja portem 3 dies. Hem conegut molta gent, tenim uns 40 monitors, molts vinguts d'Argentina que ens aporten la seva experiència "d'Scholas Ciudadanía", professors i uns 200 alumnes de moltes escoles de Barcelona i rodalies. 



Una gran diversitat ètnica i cultural, idees i experiències diverses, uns aporten la seva música, les seves cançons, les seves habilitats, altres aporten esforç, respecte, il.lusió, força, energia, ànim, engini, i idees emprenedores ... 







Tots estem tractant de buscar els problemes que ara pateix la nostra ciutat de Barcelona, han sortit molts, espirituals i materials, ens hem quedat amb dos blocs, el sistema educatiu i els estereotips i la discriminació social.


Aquests dies hem treballat en diversos grups, hem parlat de tot el que ens preocupa i hem exposat a la gran assemblea tota la diversitat de pensaments i propostes que han sortit en els grups de treball. 




Avui farem hipòtesis, i treballarem els centres d'interès que hem triat entre totes les escoles de Barcelona que participen, volem fer propostes per donar solucions als problemes plantejats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS