dijous, 2 de febrer del 2017

1- Co-ResponsaVHIlitat: NOU PROJECTE A 2on DE L'ESO


Avui us volem donar la notícia de l'inici d'un nou projecte en el qual hi participen els alumnes de 2on de l'ESO. 

L'escola Mary Ward, juntament amb altres 16 centres de Catalunya, ha estat triada per formar part del nou projecte, que enguany té la Recerca en Prevenció del VIH/sida com a protagonista, i que li han posat com a nom un joc de paraules que diu molt en molt poc: 
Co-ResponsaVHIlitat.


Es tracta d'una iniciativa molt interessant de la qual en sentirem molt a parlar, i també intentarem que des del blog poguer seguir-ne la seva evolució. I és per aquest motiu que a les columnes laterals hi trobareu una dedicada íntegrament a ell. 

Co-ResponsaVHIlitat està coordinat des del Living Lab de Salut d'IrisCaixa en el marc dels projectes europeus Xplore Health i EnRRICH i compta amb la col.laboració de la VU University Amsterdam.

Els nostres alumnes treballen a l'aula amb els recursos que esl hi faciliten des d'Xplore Health i IrsiCaixa sobre VIH/sida per així obtenir formació en continguts científics i ètics, legals i socials relacionats amb el VIH, així com competències i valors.

Com veieu, un projecte molt complert i intens del que en podeu saber més amb aquest vídeo que ens envien des dels organitzadors. 



Us mantindrem informats!!! i també us avisem que a les xarxes socials com Instagram. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS