dilluns, 6 de març del 2017

3- JA TENIM TEMA DEL PROJECTE Co-ResponsaVIHlitat!!!!





Els alumnes de 2on de L'ESO ens donen la notícia de que en el projecte Co-ResponsaVIHlitat ja tenen tema, gràceis a la votació interna que es va fer a la classe. 

Eficàcia de programes educatius per facilitat informació i promoure la prova impulsats per l'administració i per ONGs



Ara des de l'organització els hi han facilitat bibliografia sobre le tema i han de redactar un informe sobre el tema, punt en el qual es troben els nostres alumnes!!!

Un cop tinguin l'informe hauran de contactar amb l'expert que els assignin en la seva temàtica i l'entrevistaran. Per tant, hauran de preparar una entrevista que els hi servirà per complementar l'informe i per fer un vídeo que expliqui el seu  informe però centrant-se sobretot en l'entrevista, per tant, una mena de documental que duri 3-4'. 

Però  no hi ha projecte important sense reunions, i per tal de saber de primera mà com fer-ho, l'Andrea i l'Alex, dos alumnes de la classe,  assistiran amb la professora Esther Soria,  a una reunió del projecte el pròxim 16 de març on una estudiant del màster de divulgació científica els hi impartirà una classe sobre com han de gravar l'entrevista i com s'ha d'editar el vídeo. Els nostres representants hauran d'explicar a la resta de la classe com s'ha de fer aquesta tasca.


Al final de tot, es presentarà el projecte a l'auditori de CosmoCaixa el 9 de juny, acte al qual assistiran tots els alumnes de 2n.!


Els alumnes estan molt emocionats i motivats amb el projecte, i no ens estranya gens ja que sembla una experiència super interessant!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS