dimarts, 9 de maig del 2017

3- POSANT DADES EN COMÚ. NOU PAS EN EL PROJECTE Co-ResponsaVIHlitat

Dins del projecte Co-ResponsaVIHilitat, els alumnes de 2on de l'ESO han rebut la visita de la Maria Lòpez, participant del projecte, com a estudiant del màster de professorat de l'Universitat Pompeu Fabra. 


Lòpez ha dissenyat un instrument (qüestionari) per avaluar les campanyes publicitàries sobre el VIH i les intervencions educatives. Avui ekls hi ha explicat aquest instrument i, a partir d'unes campanyes que van seleccionar els alumnes de 2n i la intervenció educativa que vam fer a través del portal Xplore Health quan vam començar el projecte, han anat responent i comentant el qüestionari.


La trobada ha servit per, al final de la sessió, posar en comú  quins creien que eren els punts forts i punts febles de les campanyes i de les intervencions educatives, aixó com veure com totes dues es poden complementar.


Aquestes dades i conclusions que han extret serviran pel treball de la Maria que ha estat molt agraïda de que l'ajudessin i els hi ha promès que els hi farà arribar les conclusions que n'extregui, comparant el nostre punt de vista amb el d'una altra escola que també ha fet una sessió com la d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS