dimarts, 20 de novembre del 2012

5ºCURSA ESCOLAR SARRIÀ-SANT GERVASI



El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu convida als alumnes de 5è i 6è de Primària a la cursa d'escoles del districte.

Enguany la cursa arriba a la seva cinquena edició i es celebrarà el divendres 23 de novembre. L'alumnat convidat és de 5è i 6è de Primària, de les escoles públiques i concertades de Sarrià-Sant Gervasi, etapa en què és important fomentar els hàbits esportius i de salut com a eina bàsica per a la formació integral de les persones.

La sortida serà a les 10 h des de la plaça de Sarrià i l'arribada serà al Centre Esportiu Municipal Can Caralleu on els participants podranrecuperar forces amb una bona xocolatada. Els joves esportistes hauran de recorre a peu 2,5 km, passant per un circuit urbà pel barri de Sarrià i el Parc de l'Oreneta.
L'origen de la cursa 

En motiu del 50è aniversari de l'Escola Costa i Llobera, l'any 2008 es va organitzar la I Cursa d'Escoles de Sarrià Sant Gervasi amb la intenció que altres entitats agafessin el relleu de l'organització d'aquest esdeveniment esportiu.

L'Associació d'Entitats per la Gestió del Centre Esportiu Municipal Can Caralleu va agafar el relleu ja fa tres anys i organitza la cursa amb la intenció de donar continuïtat a aquesta gran iniciativa i d'ampliar el nombre d'escoles participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS