divendres, 6 de maig del 2011

PARTICIPA!!!!! CONCURS SOLIDAR PER A LA INTEGRACIÓ DE NENS I NENES AMB DISCAPACITATS


Aquest any volem pintar per a la integració dels nens i nenes amb discapacitat
 STAEDTLER celebra ja la quarta edició del Dia Mundial dels Colors Solidaris, una iniciativa que la companyia va promoure i endegar l’any 2008.
Un cop més, volem convidar als nens i nenes de tot el món a pintar a favor d´iniciatives que treballen pel desenvolupament social i educatiu d’altres nens i nenes en entorns menys afavorits.
Aquest any, STAEDTLER i Abacus Cooperativa conviden als nens i nenes a lliurar un dibuix solidari fet  amb la temàtica “INVENTS”.
Els nens i nenes que portin un dibuix fet amb llapis de color d´un invent a qualsevol de les botigues Abacus durant el més de maig, rebran un petit regal. Escollirem els 15 invents més originals i Abacus organitzarà una exposició virtual. L´invent més original será el motiu del proper catàleg escolar de STAEDTLER.
Si portes el dibuix estaràs ajudant a l´associació ASPASIM que treballa molt activament per a l´inclusió de nens i nenes discapacitats a les escoles ordinàries.
Si entre tots aconseguim recollir més de 2.000 dibuixos, STAEDTLER farà un donatiu de 4.000 € a la associació ASPASIM. Vine a recollir la làmina per dibuixar el teu invent a qualsevol de les botigues Abacus i ajudan´s en la nostra acció solidària.
En ocasions anteriors STAEDTLER ha col·laborat amb projectes de la ONG Plan Internacional destinats a millorar l´educació de nenes a El Salvador (Dia dels Colors Solidaris 2010) o amb la construcció de llar d´infants a Guatemala o Bolívia.

Bases de participació
 
Requisits i  mecànica:

1. STAEDTLER ESPAÑOLA, S.A., juntament amb Abacus Cooperativa,  convida a tots els nens i nenes a dibuixar i participar en el “Dia Mundial dels Colors Solidaris”, amb vigència entre l’1 i el 31 de maig de 2011. L’objectiu de l’acció és pintar a favor d´iniciatives que treballen pel desenvolupament social i educatiu d’altres nens i nenes en entorns menys afavorits.

2. La temàtica dels dibuixos serà “Els invents” i els nens i nenes presentaran les seves obres fetes EXCLUSIVAMENT amb llapis de colors.

3. Els dibuixos s’hauran de realitzar a la làmina definida per STAEDTLER i Abacus, en tamany DIN A4. La làmina, juntament amb aquestes bases, es podrà aconseguir a les botigues d’Abacus,  a la web d’STAEDTLER www.world-kids-colouring-day.es  i a la d’Abacus www.abacus.coop. Al dors del dibuix s’hauran de fer constar les dades  del nen/a, així com s’haurà de complimentar l’autorització de participació per part del pare/mare o tutor, en cas que el participant sigui menor d’edat.

4. Els dibuixos es lliuraran a qualsevol de les 27 botigues d’Abacus, tot incloent Castelló i València. Tots aquells nens i nenes que entreguin el seu dibuix rebran un petit obsequi.

5. Una vegada finalitzat el termini de lliurament dels dibuixos, STAEDTLER escollirà d’entre els participants els 15 invents més originals i Abacus organitzarà una exposició virtual a la seva web. Tanmateix, el dibuix més original serà el motiu de la portada del proper catàleg escolar d’STAEDTLER.

6. Si s’aconsegueix superar la xifra de 2.000 dibuixos entregats a les botigues Abacus, STAEDTLER farà un donatiu de 4.000€ a l’associació ASPASIM, que treballa activament des de fa més de 65 anys per la integració de nens i nenes amb discapacitats físiques o psíquiques per tal d’afavorir el seu desenvolupament i millorar la seva qualitat de vida.

Acceptació de les bases:
La participació en aquesta acció implica, per si mateixa, l’acceptació d’aquestes bases.
Comporta, així, l’acceptació de les condicions, com també l’autorització pel tractament de dades que consisteix en publicar el nom dels autors dels invents més originals i les imatges dels dibuixos a l’exposició virtual d’Abacus i a les comunicacions internes i web d’STAEDTLER, en cas que es consideri adient. En cap moment es publicarà cap dada personal dels participants.

STAEDTLER  és una empresa líder en la fabricació i distribució de material escolar i d´escriptura. Té més de 3.000 treballadors a tot el món i està present a més de 140 països.
Com empresa socialment responsable considera el benestar dels infants com el seu objectiu més important.
STAEDTLER és el primer fabricant que instaura el “Dia Internacional dels Colors Solidaris” a nivell internacional. 
L´objectiu és animar a empreses, col.legis, famílies i organitzacions de tot el món a pintar per una bona causa.
Contacte: Mari Pau Garreta
Directora de Marketing

Abacus cooperativa és una empresa cooperativa amb 40 anys d´experiència en la distribució de productes culturals i educatius.
Actualment té més de 625.000 socis consumidors i  464 socis de treball.
Abacus cooperativa té 29 establiments i és membre fundador del grup cooperatiu  empresarial Clade.

Contacte: Quim Sicília
Responsable Área de Participació
 
Aspasim , amb 65 anys d’història, és una Entitat amb seu a Barcelona que a través de la seves estructures jurídiques d’Associació, Ampa i Fundació, té com a missió la integració, inclusió, assistència, rehabilitació i atenció integral, personalitzada i de qualitat a les persones amb discapacitat psíquica greu en tots els àmbits vitals (atenció precoç, educació, ocupació, lleure, esport, habitatge, etc..), per tal de potenciar el seu màxim desenvolupament personal i social i tots aquells altres aspectes que incideixen en una vida de qualitat per a les persones en general (benestar emocional, intimitat, relacions interpersonals, benestar material i productivitat, benestar físic, autodeterminació, inclusió social i Drets).
Contacte:
Efren Carbonell
Fundació Aspasim – Vicenta Verdú
C/Mont d’Orsà, 22-24
08017-BARCELONA
Tel. 93.406.84.01
Tel. 93.406.84.09
Fax 93.406.84.48 
Protecció de dades:
Les dades dels participants s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal d’STAEDTLER ESPAÑOLA, S.A. i s’utilitzaran amb l’exclusiva finalitat de gestionar aquesta acció. STAEDTLER ha pres totes les mesures tècniques i organitzatives per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a aquest tipus de fitxers i en cap cas les dades seran cedides o comunicades a altres empreses sense el consentiment previ de l’usuari.
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, els participants tenen garantit en qualsevol moment l’accés a la cancel·lació i/o rectificació de les seves dades. En aquest cas, es pot contactar amb STAEDTLER, ja sigui per escrit al Departament de Màrqueting (P.I. Agripina – C/Comunicacions, 12  08755 – Castellbisbal), mitjançant el correu electrònic publicidad@staedtler.es o per telèfon al (0034) 937 724 005. Tota la informació que es rep per part dels participants d’aquesta acció es tracta amb la màxima  confidencialitat per part d’STAEDTLER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS