divendres, 13 de maig del 2011

QUÈ FEM?. El 18 de maig, amb motiu del dia internacional dels museus, fes una visita solidària al Museu del Modernisme Català


EL MUSEU DEL MODERNISME CATALÀ, SOLIDARI AMB LLORCA
 
Amb motiu del  donarà la recaptació de les entrades d’aquest dia a la recuperació del Patrimoni Cultural de la ciutat de Llorca, que recentment ha patit els efectes dels terratrèmols del passat 11 de maig de 2011.

Tanmateix vol fer extensiva i pública aquesta proposta a tots els museus que celebraran en la seva majoria una jornada de portes obertes, perquè ofereixin als seus visitants la possibilitat de donar l’import de l’entrada amb aquesta finalitat solidària.

 L’efecte devastador de la Natura ha provocat víctimes mortals i Llorca ha patit la major catàstrofe patrimonial d’Europa en els últims anys. És en aquests moments de crisi, una crisi que ens afecta a totes i tots, quan hem d’emprendre la iniciativa i trobar solucions que beneficiïn l’interès general.

El dia en que l’entrada als museus (o gairebé tots) és gratuïta, el dia que podem gaudir de la Cultura sense “peatges” és quan podem oferir la nostra millor cara. 

El dia 18 vine, visita el museu, gaudeix d’una jornada lúdica i la teva aportació tindrà un fi solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS